Om oss

Helsingborgs Kammarmusikförening drivs ideellt av eldsjälar som brinner för kammarmusik.

Att få sitta tillsammans med andra och njuta av dynamiken i den lilla ensemblens spel och få den nära kontakten med musikerna och musiken det är det bästa som finns. Dessutom är det en underbar akustik i konsertsalen på Dunkers kulturhus som gör att musiken kommer dig väldigt nära.

Föreningen arbetar med att få ekonomin att gå ihop genom att förhandla oss till moderata gager och kostnader, samt genom att öka biljettintäkterna hela tiden.

Att vara medlem är mycket betydelsefullt både för föreningen och den enskilde medlemmen. Som medlem får du årets program först av alla, du får vara med på trevliga upptaktskvällar, där du bjuds på förtäring och trevlig samvaro. Inte minst får du rabatt på varje konsertbiljett.

Styrelsen
Medlemmarna i styrelsen arbetar helt utan ersättning och är en brokig skara av folk, bl a lärare, musiker från HSO och musikproducenter.

– Vi har väldigt roligt tillsammans och speciellt roligt är det att få fundera över följande säsongs program och plocka ut godbitar tillsammans som vi själva tycker om och som vi tror att publiken kommer att gilla.

Det ska vara den högsta klass på musiker och programval. Därför ska publiken alltid känna sig säker på att det blir konserter av världsklass även om musikerna och artisterna inte alltid är kända namn för alla.

Per Nyrén
Elisabeth Axdorph
Åshilld Henriksen
Inger Munck af Rosenschöld
Charlotta Weber Widerström

Helsingborgs Kammarmusikförening:
Ordförande: Per Nyrén, 0763-284823, pernyren40@gmail.com
Sekreterare: Inger Munck af Rosenschöld, 0763-494502, inger.munck@gmail.com

Kontakt

Vill du ha mer information, har frågor eller vill bli medlem, kontakta oss genom formuläret nedan.